CO2 meters scholen kopen

Wij leveren CO2 melders om de luchtkwaliteit in klaslokalen te meten. Meetgegevens worden opgeslagen in een overzichtelijk rapportagesysteem. Hiermee kunt u als school de juiste subsidieregelingen aanvragen, zoals de SUVIS regeling. Naast het leveren van de CO2 meters kunnen we ook helpen met de installatie en montage.

Meting van CO2, temperatuur & vochtigheid
Via de school-Wifi of KPN LoRa
 Rapportage per klaslokaal
 Geschikt voor SUVIS regeling
 Inclusief installatie & montage

Bekijk CO2 meters

CO2 meters voor scholen

24/7 monitoring met geschikte CO2 melders voor in klaslokalen.

Directe verbinding

Inzicht in de luchtkwaliteit op dat moment door realtime monitoring.

Rapportagesysteem

Toegang tot online rapportages met al uw meetgegevens.

CO2 meten in klaslokalen

Begin met het meten van CO2 in de klas om een gezond werkklimaat te realiseren. CO2 meters helpen geven een goed beeld van de mate van ventilatie per klaslokaal. Op elk tijdstip van de dag krijgt u inzicht in de luchtkwaliteit. In ons rapportagesysteem kunt u per ruimte terugzien hoe het CO2 niveau zich ontwikkelt.

Subsidie voor een CO2 melder in iedere klas
In februari 2022 is er door het kabinet met de schoolbesturen een plan opgesteld om scholen beter te ventileren. CO2 meters zijn goede indicators van de mate van ventilatie in een gebouw. Er is subsidiebudget gereserveerd om alle klaslokalen in Nederland te voorzien van een CO2 melder. Mogelijk wordt uw aanvraag vergoed.

Geschikte CO2 meters scholen

Netatmo WiFi CO2 meter

Een gebruiksvriendelijke CO2 meter die werkt via WiFi.

Online dataverzending via WiFi
Resultaten in online rapportagesysteem
Ideaal om te beginnen met CO2 meten

Vraag prijs op

Smart Wireless LoRa CO2 meter

Een slimme CO2 meter dat werkt op een onafhankelijke KPN LoRa verbinding.

Online dataverzending via KPN
 Resultaten in online rapportagesysteem
Realtime meten voor de SUVIS regeling

Vraag prijs op

WiFi Display CO2 meter

Een slimme CO2 meter die realtime gegevens toont op het display.

Online dataverzending via WiFi
 Resultaten in online rapportagesysteem
 Realtime d
isplay voor de SUVIS

Vraag prijs op

Ieder klaslokaal krijgt een CO2 meter

Uit peilingen van Algemene Vereniging Schoolleiders (AVS) blijkt dat de ventilatie bij de helft van de scholen niet in orde is. In het begin van 2022 is daarom er een plan opgesteld door het kabinet om de ventilatie in scholen te verbeteren. Elk klaslokaal in het primair en voortgezet onderwijs krijgt een CO2 meter. Daarvoor is een er een subsidiebudget gereserveerd. Ook scholen die al eerder CO2 meters hebben aangeschaft worden met terugwerkende kracht vergoed. Bron: nu.nl.

CO2 meters scholen worden mogelijk vergoed
Er is dus een reële kans dat uw aanvraag wordt vergoed. Vraag dit na bij de CO2 hulplijn van de overheid. Ondertussen kunt u vrijblijvend een offerte bij ons opvragen voor CO2 meters die geschikt zijn voor klassen.

CO2 meters scholen voor de SUVIS subsidie

We bieden verschillende CO2 meters voor scholen. Deze zijn geschikt voor de eisen van het bouwbesluit. Een van de eisen van de SUVIS aanvraag is realtime monitoring. De CO2 meters zijn voorzien van een display of een stoplichtfunctie. Hierdoor is altijd een beeld is van de luchtkwaliteit in een school om dat moment. Daarnaast worden onze producten gekoppeld aan een uitgebreid, maar overzichtelijk, rapportagesysteem. Daarin kunnen diverse parameters worden ingesteld zodat u periodiek de juiste rapporten toegestuurd krijgt. U kunt op deze manier aantonen dat u voldoet aan de juiste eisen wat betreft het meten van het binnenklimaat in de school.

  • Real-time monitoring van het binnenklimaat (waaronder CO2).
  • Rapportages in te stellen per dag, week en jaar.
  • Minimaal 1 jaar opgeslagen resultaten.

Online rapportages om CO2 te meten

Realtime data die komt uit de CO2 meters kunnen worden opgeslagen in een online rapportage. Deze rapportages zijn geschikt om direct resultaten in te zien en om lange-termijn analyses uit te voeren. Daarnaast kunnen er alarmeringen worden ingesteld die te zien zijn op uw mobiel, tablet of computer. In de rapportages kunt u alle gegevens van de CO2 meters terugzien zoals het CO2 gehalte, de relatieve vochtigheid, de temperatuur, hoeveelheid fijnstof, licht en beweging. Wanneer u de meters bij CO2monitoren.nl aanschaft stellen wij de rapportages en de alarmeringen voor u op de juiste manier in.

Heeft u een vraag over een CO2 meter?

Vraag een offerte aan


    adminCO2 meters scholen