CO2 meter kopen met montage & installatie

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte ontvangen voor CO2 meters

Onder andere geschikt voor: kantoren, scholen, zorginstellingen, ziekenhuizen, overheidsgebouwen, openbare ruimtes.

WiFi Display CO2 meter

Een slimme CO2 meter die realtime gegevens toont op het display. Het apparaat kan worden geplaatst aan de wand of op een bureau en is geschikt voor diverse ruimtes. Meting van CO2, temperatuur en relatieve vochtigheid en geluidsalarmen zijn in te stellen.

Data inzien via een simpel online portal
 Geschikt voor klaslokalen
 Realtime d
isplay met stoplichtindicatie
 Via netstroom
Duidelijk inzicht in het binnenklimaat

Prijs opvragen

Onder andere geschikt voor: kantoren, scholen, woningen.

Netatmo WiFi CO2 meter

Een gebruiksvriendelijke CO2 meter die werkt via WiFi. U kunt direct starten met het monitoren van CO2, temperatuur, relatieve vochtigheid en geluid. U ziet de resultaten terug in een app of in de online rapportages. 

Online dataverzending via WiFi
24/7 monitoring in rapportagesysteem
Realtime inzicht via de gratis app
Geleverd met netadapter
Duidelijk inzicht in het binnenklimaat

Prijs opvragen

Onder andere geschikt voor: kantoren, scholen, zorginstellingen, ziekenhuizen, overheidsgebouwen, openbare ruimtes.

Smart Wireless LoRa CO2 meter

Een slimme CO2 meter om het binnenklimaat te monitoren in grotere ruimtes. De meter is voorzien van een licht- en bewegingssensor en is geschikt voor het meten van CO2, temperatuur, relatieve vochtigheid en atmosferische druk.

Online dataverzending via KPN LoRa netwerk
 24/7 monitoring in rapportagesysteem
Realtime inzicht in het e-link display
 Werkt tot 5 jaar op dezelfde batterijen
Duidelijk inzicht in het binnenklimaat

Prijs opvragen

CO2 meter kopen? Ontvang een vrijblijvende offerte.

CO2 meter kopen met koppeling naar online rapportages

Realtime data die komt uit de CO2 meters kunnen worden opgeslagen in een online rapportage. Deze rapportages zijn geschikt om direct resultaten in te zien en om lange-termijn analyses uit te voeren. Daarnaast kunnen er alarmeringen worden ingesteld die te zien zijn op uw mobiel, tablet of computer. In de rapportages kunt u alle gegevens van de CO2 meters terugzien zoals het CO2 gehalte, de relatieve vochtigheid, de temperatuur, hoeveelheid fijnstof, licht en beweging. Wanneer u de meters bij CO2monitoren.nl aanschaft stellen wij de rapportages en de alarmeringen voor u op de juiste manier in.

CO2 meter kopen voor in scholen of kantoren

Is het bij u op school en in het klaslokaal ook vaak warm en muf en heeft u aan het einde van de dag veel minder energie? Dan is er mogelijk een te hoog CO2 gehalte in de ruimte aanwezig.

Via ieder mens komen deeltjes CO2 vrij. Een hoog CO2 gehalte in scholen en klaslokalen ontstaat door volle klassen met leerlingen en een slechte ventilatie. Bij teveel CO2 nemen de prestaties van de aanwezigen af. Volgens kenners is er al jaren een te hoog CO2 gehalte in scholen, vooral in klaslokalen en gymzalen. Dit leidt tot meer vermoeidheid, stress, hoofdpijn en uitval.

In het kader van ‘frisse scholen‘ is er nu een subsidieregeling beschikbaar genaamd de SUVIS. De CO2 meters kunnen helpen met een aanvraag.

CO2 in scholen CO2 in kantoren

CO2 meter kopen voor in huis

Elke ruimte in huis is anders. In de huiskamer, slaapkamer, bijkeuken, schuur of zolder kan het binnenklimaat totaal verschillen. Door in de verschillende ruimtes CO2 te meten kunt u gericht de luchtkwaliteit verbeteren.

Met de CO2 meters kunt u meldingen instellen wanneer de luchtkwaliteit uit balans is. Deze zijn direct in te lezen op uw uw mobiel, tablet of pc. Wij stellen de meest gangbare parameters voor u in. Bijvoorbeeld wanneer de CO2 waarde boven 900 ppm uitkomt zodat u weet wanneer u het beste kunt ventileren. Of juist bij een grenswaarde van de temperatuur zodat u kunt verwarmen. Op basis van de meetgegevens die u binnenkrijgt kunt u heel gericht sturen op een gezond leefklimaat.

CO2 in woningen

Heeft u een vraag over een CO2 meter?

adminCO2 meter