CO2 meten in kantoren

Slimme CO2 meters

Overzichtelijke rapportages

Installatie en support

All-In offertes

Waarom CO2 meten in kantoren?

Is uw kantoor ook erg muf wanneer er veel collega’s aan het werk zijn of zijn geweest? Dan is de kans groot dat er een slecht of geen ventilatiesysteem aanwezig is. Elk persoon geeft een hoeveelheid CO2 af, de hoeveelheid is afhankelijk van de activiteit van de persoon.  

Het kan ook zo zijn dat op een kantoor de temperatuur te warm of te koud is. Om aan te tonen hoe de temperatuur is in een ruimte, is dagelijks CO2 monitoren een goede oplossing. 

CO2 meten in kantoren voordat u investeert

Er wordt steeds meer bewust gekeken naar het klimaat en sinds de corona ook naar het binnenklimaat. Om nog bewuster te worden van het binnenklimaat waarin u werkt is de een juist ventilatiesysteem in het gebouw belangrijk. Om de juiste keuze te maken voordat er grote investeringen worden gedaan is een ruimtemonitor de juiste stap in de goede richting.  

Wij bieden slimme meters aan die per ruimte elke week een rapportage geven hoe de kwaliteit van het binnenklimaat is geweest.  

Aan de hand van een monitoringsrapport kunnen wij advies uitbrengen voor de juiste klimaatinstallatie, denk hierbij aan airco, ventilatie en/of verwarming.  

CO2 monitoren in gebouwen

Slimme CO2 meter voor het monitoren van CO2, temperatuur, relatieve vochtigheid, atmosferische druk en indicatie van lichtsterkte en beweging.

All-in offerte aanvragen Meer informatie
adminCO2 meten in kantoren