CO2 meten in huis

Slimme CO2 meters

Realtime via een app

Installatie en support

All-In offertes

Hoe is de luchtkwaliteit in uw huis?

Twijfelt u of het binnenklimaat in uw woning gezond is? Begin dan met het meten van de luchtkwaliteit in uw huis. Elke ruimte in huis is anders. In de huiskamer, slaapkamer, bijkeuken, schuur of zolder kan het binnenklimaat verschillen. Door het monitoren van deze ruimtes krijgt u inzicht in uw situatie. Dit is een goede stap om gericht het binnenklimaat te verbeteren.

CO2monitoren.nl biedt digitale opnemers geschikt voor in huis. U kunt elke week een rapport laten generen of realtime via een app de luchtkwaliteit in de gaten houden. U meet onder andere de luchtvochtigheid, de temperatuur en het CO2-gehalte. Vooral de mate van CO2 kan belangrijk zijn. Bij veel CO2 in huis kunt u uw concentratie en fitheid verliezen. Bij veel personen in één ruimte neemt dit snel toe. Zeker als er niet of nauwelijks wordt geventileerd. 

Luchtvochtigheid (RV) meten in huis 

Bij een hoge luchtvochtigheid in een ruimte met een slechte ventilatie kan er op lange termijn schimmel ontstaan. Bij een te lage luchtvochtigheid is er kans op scheuren in het behang of verfwerk. Door te monitoren kan er op voorhand actie worden ondernomen.  

Temperatuur meten in huis 

Onze digitale opnemers kunnen direct de temperatuur in de ruimte monitoren. Zo heeft u inzicht in wat er gebeurt in de ruimte wanneer de buitentemperatuur gaat dalen of wanneer juist de zon schijnt. Altijd al een warmtepomp, WTW of airco willen aanschaffen? Dan raden wij u aan om eerst het klimaat in de ruimte te monitoren zodat u een gegronde beslissing kunt nemen. De adviseur of installateur kan met deze gegevens de juiste installatie in huis plaatsen voor bijvoorbeeld verwarming, ventilatie of bevochtiging. 

CO2 meten in huis 

Een hoog CO2-gehalte kan leiden tot vermoeidheid. Zorg er dan ook altijd voor dat er voldoende wordt geventileerd. Dit kan door een ventilatiesysteem of simpelweg door het raam open te zetten. Om inzicht te krijgen of er wel goed wordt geventileerd, of wanneer dit moet gebeuren, kunt u een CO2 opnemer gebruiken. CO2 meten in huis kan met verschillende apparaten. Zo hebben we een CO2 meter met een display of met een handige mobiele applicatie. U kunt meldingen instellen in de app zodat u gewaarschuwd wordt wanneer er beter moet worden geventileerd. Dit kan bijvoorbeeld erg prettig zijn bij het thuiswerken en studeren.  

CO2 monitoren in huis

CO2 meter via WiFi om direct te starten met monitoren. De opnemer is geschikt voor het meten van CO2, temperatuur, Relatieve vochtigheid en geluid.

All-in offerte aanvragen Meer informatie
adminCO2 meten in huis